zavod
legenda
pravidla
prihlasit
tymy
odkoho
kontakt
diskuze
sambar

VÝSLEDKY ZÁVODU
STAHUJ ZDE: Kompletní seznam týmů, časů a pořadí

REAKCE ÚČASTNÍKŮ
Marek Polák :
‎22h závodu, 38h nespaní, cca 80km a hromada aktivit - IN TIME 2012.. . Koleno dead, ztráta jednoho člena týmu, ale jinak suuper akce...Jdu spát.. :-)

Anna Macková :
Po 4-denním Punťovi to byly 3 dny nemocenské, po jednodenním InTime to snad skončí u toho že nemluvím a je mi blbě. =) Bylo to super, díky! =)

Dita Podhadska :
‎Díky moc za báječný zážitek, aktivity a celý závod!!! Snad se dočkáme druhého ročníku :)

Dana Stverakova :
Bylo to skvělý :) včetně "umírání" 5 minut před hranicema. I ten ranní budíček byl tak krásný, že jsem si ho užila. Děkuju!

Filip Černoch :
‎Lenoši děkují za krásný víkend. Naběhali jsme myslím suverénně nejvíc kiláčků, tradičně jsme pohořeli na čemkoliv připomínajícím šifru, pokecali jsme s orgama...prostě díky. Pokud bude další ročník (a v to rozhodně doufáme), Lenoši nebudou chybět! Fil

Luděk Hrnčíř :
‎díky za krásnou akci a za to, že jsem díky své úžasné roli "hraničáře" mohl potkávat týmy bojující o čas. Kamarádi z outdoorových závodů, rád jsem vás před zimou ještě jednou viděl.

Eliska Prochazkova :
‎bylo to skvělé, taky moc děkujeme :-D druhý ročník určitě chceme :-)

Petr Nilius :
‎Ja si myslim, ze to bylo - Krasne :) Diky!

Bára Kučerová :
Bylo to super! Nápadité rychlé aktivity, krátké přesuny, žádné změny během závodu..prostě paráda, díky! A když jsem ráno vstala a zjistila, že můžu normálně fungovat, tak si zkrátka nebylo co přát víc:)

Jan Pařízek :
Ještě jednou díky, opravdu díky za tuto skvělou akci! Nemělo to chybu! :-)

Tonda Blomann :
Jaj - to bylo dobré. Děkujeme.

Petr Nehasil :
Moc dobre to bylo.. Nozky jsou prijemne bolave.. A zakonceni posezenim s kamarady a kytarou, byla vitana tecka za celym zavodem.. Vsem co citi, ze maji nejakou zasluhu.. Diky..

Zuzana Benešová :
Odposlechnuto na stanovišti: "Odkud jsou Hořické trubičky?" "Ty poznáš cedník akorát podle toho, že jsou v něm špagety." "To jsou kontroly...! Zakončíme okurčičkou. Škoda, že není selátko." (s plnou papulou)"Jaké je jméno stanoviště?" "Dobrou chuť." "Hm, díky, a jméno?" "Dobrou chuť!!!" Díky za skvělou zábavu :o)